maanantai 24. syyskuuta 2012

Laatuooppera valloittaa Y-Kinon 27.10.Elokuvateatteri Y-Kino tekee uuden aluevaltauksen ja alkaa lähettää lontoolaisen Royal Opera Housen oopperoita ja balettiesityksiä Kauhavalla. Ensimmäisenä on ohjelmistossa Sergei Prokofjevin baletti Romeo ja Julia lauantaina 27.10.2012 klo 18.00. Baletti on nauhoitettu tänä vuonna ja tekstitetty suomeksi.

Esitys kestää 2h 32 minuuttia ja siihen sisältyy 20 minuutin väliaika. Lipun hintaan 23 euroa sisältyy kahvi.

Mahdolllisuudet ooppera- tai balettielämykseen ovat lakeudella suhteellisen vähäiset. Laatuoopperan tarjoamisella Y-Kino ja Kauhava Härmät Rotaryklubi pyrkivät lisäämään Kauhavan kulttuuritarjontaa. Enää ei myöskään tarvitse välttämättä lähteä Helsinkiin tai Savonlinnaan kokeakseen oopperaelämyksen. Koko kauden ohjelmiston löydät oheisesta linkistä:
http://www.y-kino.fi/?page_id=271.

Kauhava Härmät Rotaryklubi myy varauslippuja oopperaan. Lippu on lunastettava 20.10.2012 mennessä maksamalla lipun hinta 23 euroa IPE Oy:n tilille FI59 1191 3000 110529. Määräaikaan mennessä maksettu varauslippu toimii pääsylippuna esitykseen. Voit varata lipun sähköpostitse osoitteesta rotaryooppera@gmail.com.

Hyväntekeväisyysjärjestönä rotaryklubi lahjoittaa osan tuotosta 8-12-vuotiaiden kauhavalaislasten tsemppiryhmälle. Ryhmään kuuluu kahdeksan lasta, jotka on rekrytoitu yhteistyössä kouluterveydenhoidon kanssa projektiin, jonka tavoitteena on liikunnan lisääminen ja terveelliset ruokatottumukset. Kyseiset lapset ovat olleet vaarassa joutua syrjään liikunta-aktiviteeteista ylipainonsa vuoksi. Nyt heitä yritetään kannustaa viikoittain aktiiviseen arkeen.

Lisätietoja löydät osoitteesta: www.y-kino.fi. Elokuvateatteri löytyy Yrittäjäopiston päädystä osoitteesta Kauppatie 109, Kauhava.

Tule tukemaan tätä kulttuurihanketta ja ota mukaasi puolisosi, ystäväsi tai tuttusi. Oopperan ovet ovat kaikille avoinna!

Citizen Don

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti